hgzagora-logo

 

 

                 bg   en   de   ru  

 

"Динира"

"Холдинг Загора" предоставя на Вашето внимание затворен жилищен комплекс „Динира“,разположен в началото на курортно селище Старозагорски бани на площ от 6054 кв.м., състоящ се от 6 двуфамилни къщи. Селището има добре развита инфраструктура, красиво езеро и паркове. Разполага с детска градина за деца, боледуващи от бронхиална астма и заболявания на горните дихателни пътища и множество места за отмора и развлечение.

Вечер може да се насладите на приятна вечеря с приятели в някой от ресторантите или на предлаганите от околните хотели спа процедури, като спокойно оставите колата пред дома си .

Освен със силната си енергия, чистата природа, лековитата вода и въздух, мястото е атрактивно с близостта си до Стара Загора. Кътче от Рая само на една ръка разстояние от големия град.

Пълна информация за комплекса можете да откриете на:

dinira-bg.com

Бронзов знак от фондация BCause за развитието на програми за редовно дарителство

Scan012ХОЛДИНГ ЗАГОРА с подкрепата на фондация BCause в помощ на благотворителността има учреден поименен фонд, в който се събират отделените от Вас средства по инициативата "Дарителство по ведомост".

Научи повече

ПРОГРЕС АД реализира успешно почти десетилетие своите декоративни изделия в Мароко

Като партньор на местната компания LAMALIF GROUP направихме по-красиви и със свой индивидуален облик редица основни градове в кралството. Произвежданите от ПРОГРЕС АД декоративниосветителни стълбове, пейки, парапети, конзоли, кошчета и др. не се явяват допълващи екстериорни компоненти, а съществена част от архитектурния ансамбъл на градската среда. Танжер е едно от многото места по света, които с изделията на ПРОГРЕС АД станаха по-светли и по-привлекателни.

 

В края на 2020 г. дружество "Хранинвест-Хранмашкомплект" АД бе удостоено с отличие "Работодател на годината и значим принос за осигуряване на заетост на безработни лица на регионалния трудов пазар"

gramotiHG

Сребърен знак за дарителство за 2019 година получи ХОЛДИНГ ЗАГОРА

daritelstvoХОЛДИНГ ЗАГОРА е отличен със сребърен знак за 2019 година от фондация BCause за развитието на програми за редовно дарителство от работното място сред служителите.

През изминалата 2019 година служители на компаниите от Холдинг Загора дариха по ведомост 2 660 лева. За поредна година работниците и служителите имат възможност да подкрепят ежемесечно със сума по желание в подкрепа на различни каузи. Традиционно холдинга подкрепя стипендии „Готови за успех“ в подкрепа на младежи-отличници без родители.

През годината работещите в ХОЛДИНГ ЗАГОРА се включиха в няколко благотворителни инициативи, като една от тях беше подкрепа за лечението на Камелия Добрева, за която с общи усилия от анонимни дарения и с подкрепа на дружествата се събраха 15 000лева.

Научи повече

Хранинвест- ХМК" АД успешно защити внедрената система за качество при производството на съоръжения под налягане

ASME.jpg

На 03.04.10.2019г. "Хранинвест- ХМК" АД успешно защити внедрената система за качество при производството на съоръжения под налягане, съответстващи на изискванията на ASME Boiler and Pressure Vessels Code, Section VIII-1.

Към настоящия момент "Хранинвест- ХМК" АД е единствената фирма в България имаща правото да произвежда и маркира резервоари с ASME Certification Mark.

Една от целите на "Хранинвест- ХМК" АД е винаги да се развива в унисон с потребностите на своите клиенти и тази сертификация доказва това.


CERTIFICATE OF AUTHORIZATION

 

 

ПРОГРЕС АД - Най-добра българска фирма на годината

1 pr
За най-добра българска фирма в категория „Средна и голяма фирма" бе отличен ПРОГРЕС АД. 

На тържествена церемония в галерия Софийски арсенал бяха връчени ежегодните награди в престижния конкурс „Най-добра българска фирма на годината".

Конкурсът отличава за седма поредна година най-успешните български компании.

Организатор е Първа инвестиционна банка (Fibank), която си е поставила за цел чрез него не само да популяризира българския бизнес, но и да представи най-впечатляващите и устойчиви модели на предприемачество, за да могат те да се превърнат в еталон и вдъхновение. 

Научи повече

PROGRESS е международна търговска марка на ПРОГРЕС АД

С решение от 19.03.2018 на Патентно ведомство ПРОГРЕС АД регистрира търговската си марка изписана на латиница. Досега фирмата разполагаше с регистрирана търговска марка изписана на български език. Не беше никак лесно да се регистрира толкова популярна дума за търговска марка, но благодарение на екипът на ПРОГРЕС АД, г-жа Бечева и юристите на Холдинг Загора наименованието PROGRESS е наше.

"Хранинвест-ХМК" АД с поредна инвестиция

Поредна инвестиция в подобряване на работната среда и качеството на живот и труд стана факт в "Хранинвест-ХМК" АД, Стара Загора.

Тя е на стойност 74 000 лв., осигурени по линия на Европейския социален фонд по проект BG05M9OP001-1.008-1933-C02 "Подобряване на работната среда и качеството на живот и труд и развитие на политиката на околната среда".

Научи повече

„Холдинг Загора“ подкрепя активно спорта чрез хотелски комплекс „Сити“

"Ние сме най-спортният хотел", казват от екипа
Малко известен на старозагорската общественост е фактът, че „Холдинг Загора“ е дълбоко съпричастен към каузата градът ни да е спортен.

В хотелски комплекс „Сити“, собственост на „Холдинг Загора“, на изключително символични цени са настанени голяма част от спортните клубове в нашия град. Затова и ние реално се явяваме спонсор на всички тези отбори, казват от ръководството на холдинга.

Това са баскетболните клубове „Берое“ – женски и мъжки отбор, треньорското ръководство на ПФК „Берое“, част от ръководството на ФК „Верея“ и част от звездите на отбора.

Научи повече