hgzagora-logo

 

 

                 bg   en   de   ru  

 

Участие в 5-та Европейска конференция за Европейско корпоративно право и корпоративно управление

Румен Радев – Директор Стратегии и развитие в „Холдинг Загора” участва в 5-та конференция за Европейско корпоративно право и корпоративно управление. 

Конференцията на високо равнище беше организирана от Федерацията на немските индустрии BDI и се проведе в Берлин на 27 и 28 юни по случай Европейското председателство на Германия и под патронажа на Федералния министър на правосъдието на Германия г-жа Бригите Циприйс.

Г-н Румен Радев, Директор стратегии и развитие в „Холдинг Загора”, и Заместник Пердседател на Асоциацията на Индустриалния капитал беше един от лекторите в проведената конференция, както и Чарли МакКрииви – Европейски комисар по вътрешен пазар, Клаус Хайнер Леене – председател на правната комисия към Европейския парламент, Юрген Туман – Президент на Федерацията на немските индустрии и много други изтъкнати лектори.

uchastie

 

 

На снимката от ляво на дясно: Робърт Друри, Джоли Саймън, Холгер Кунце, Румен Радев, Кристоф Тайхман – лекторите във втора част по темата: Европейска частна фирма

Повече информация и и речите на участниците можете да намерите на сайта на BDI Федерацията на немските индустрии: http://www.bdi.eu/company-law-conference2007/