hgzagora-logo

 

 

                 bg   en   de   ru  

 

„Холдинг Загора” откри новият луксозен хотелски комплекс „Сити”

С тържествена церемония и изискан коктейл официално беше открит най-големият хотелски комплекс в Стара Загора – „Сити”. Лентата беше прерязана от кметът на Община Стара Загора проф. Светлин Танчев и г-жа Ирина Динева Управител на „Холдинг Загора”. На официалната церемония присъстваха над 200 представители на местната власт и бизнеса, видни общественици, всички партньори осъществили мащабния проект.

Специално за изисканият коктейл послучай откриването на комплекса виртуозът кулинар, главен готвач Андон Андонов и неговият екип приготвиха невероятни произведения на кулинарното изкуство: екзотични коктейлни хапки, суши с маринована сьомга, пате и мус от гъши дроб, огромно разнообразие от топли и студени комплименти за гостите, разнообразие от френски сирена, лек карвинг, шоколадови шотчета и за десерт тяхната гордост приготвените по тяхна рецепта три вида шоколадов труфел с бял, млечен и тъмен шоколад.
Хотелският комплекс, изграден по проект на арх. Веселин Беров, разполага със 105 напълно оборудвани апартаменти и студиа,  всеки един с площ над 40 кв. м., състоящ се от просторен всекидневен трак включващ напълно оборудван кухненски бокс и уютна спалня. 42 инчов плазмен телевизор с пакет от над 40 цифрови канала, кабелна интернет връзка, персонален електронен сейф допълват необходимата комбинация от удобства, както за краткотраен, така и за продължителен престой. Цялата идея и завършеност на модерното съоръжение са насочени към задоволяване и на най-изтънченият вкус и изисквания на бизнес гостите на града ни.
На своите гости комплекс Сити предлага възможност за провеждане на конферентни и медийни събития, както и тиймбилдинг програми – две конферентни зали с капацитет 70 и 24 места, както и изискан ресторант предлагащ на всички свои гости комфортна и уютна обстановка, гарнирана с изискани ястия от средиземноморската и европейска, с авторски нюанси кухня, перфектно обслужване и богат избор от алкохолни напитки,  кът с пури и коняци за ценителите и богат избор от изискани вина за почитателите на напитката на боговете,  комфортен  лоби бар, сауна и  джакузи.

otkrivane-hotel otkrivane-hotel3 otkrivane-hotel4

otkrivane-hotel5 otkrivane-hotel6otkrivane-hotel7